Place new message


Characters left: 350

Newcsatle

newcastle united tegen manchester city bezocht op 27 december, Newcastle helaas verloren maar de stad heeft dat zeker goed gemaakt. Daar is altijd wel wat te doen. Bedankt

Mike Spanjer - Placed on: 25-1-2018 / 19:309 Stars

Manchester derby bezocht

Afgelopen weekend een lange droom in vervulling gegaan, samen met mn maat de wedstrijd United tegen city bezocht. Helaas United niet gewonnen maar wat was het een heerlijke dag. Hotel was wat simpel maar aardig personeel en schoon, volgende keer pak ik een iets duurdere Bedankt Martijn voor de goede service!

Rini Toerems - Placed on: 12-12-2017 / 09:599 Stars

Genoten in Gdansk!

Samen met een vriend naar Lechia Gdansk - Wisla Plock geweest in de Prestige club. € 40 extra betaald maar dit wat incl drinken (fris,bier,wijn) en buffet! Mooi bar gedeelte in het stadion met uitzicht op het veld met de mogelijkheid om op de VIP tribune plaats te nemen. Een absolute aanrader!

Steven Bloom - Placed on: 30-11-2017 / 15:1310 Stars

Dortmund - Schalke

Super weekend gehad. Top hotel en mega service. Zelfs ons geholpen met het vinden van een goed restaurant. Het zijn die kleine beetjes die wij als gasten waarderen. Nogmaals dank en zeker tot de volgende!

Jonas Reijnders - Placed on: 27-11-2017 / 20:3010 Stars

Millwall & Tottenham Hotspurs

Samen met Patrick Pieters een top voetbal weekend beleefd.
Perfect georganiseerd door jullie.
Gaan we zeker vaker doen.

Willie van Eck - Placed on: 06-11-2017 / 11:2110 Stars

Tottenham Hotspur & Millwall

In ‘t weekend van 5 november naar Engeland geweest. Uitstekende service, met een op maat gemaakte reis - 2 wedstrijden - naar Londen. Perfect georganiseerd. Vervoersprobleem in Londen (onderhoud spoor) perfect opgelost middels een taxi. Al meerdere voetbalreizen naar Engeland gemaakt maar qua service en prijs-kwaliteit springt deze eruit!

Patrick Pieters - Placed on: 05-11-2017 / 19:5710 Stars

PSG

Samen met mijn vader naar Parijs gegaan om neymar live te zien spelen. nergens niks op aan te merken. top service.

J. Veenstra - Placed on: 02-11-2017 / 14:0910 Stars

Clarissa Cornelissen

Mijn vriend voor zijn verjaardag meegenomen naar Newcastle zodat ik een reden had om tevens te shoppen. Super hotel en een super stad. Aardige mensen met een accent die je bijna niet verstaat. Alle vragen die we hadden voor en tijdens de reis zijn perfect beantwoord. Bedankt nogmaals voor de goede service.

reis naar Newcastle was top! - Placed on: 30-10-2017 / 11:3910 Stars

Jason Hilliar

Samen met 3 vrienden naar liverpool geweest. Top geregeld van A tot Z en een goed hotel met mooi vrouwelijk personeel.

Liverpool - Placed on: 25-10-2017 / 20:3710 Stars