Londen

Wereldstad Londen is de hoofdstad van Engeland en het Verenigd Koninkrijk. De stad ligt op een klein uurtje vliegen vanaf Nederland en behoort al jarenlang tot een van de meest populaire bestemmingen voor een stedentrip.
 London zelf kan behoorlijk prijzig zijn, Echter zijn er genoeg manieren om voor spotprijzen te eten of te drinken. Denk bijvoorbeeld aan een Wetherspoon’s, een typisch Engelse keten die overal in de stad te vinden is. Daar betaal je voor een pint + burger 5 pond.
Zo heb je ook overal Lloyds sports bar waar tevens ook altijd voetbal uitgezonden word.
Wil je lekker eten ga dan is naar Camden market waar iedereen overal voor een prikkie eten aanbied.
  
Camden Market                                                                Wetherspoons

Openbaar vervoer
London is een stad die verbonden is met de metro. Overal waar je bent is er wel een metrostation. Kaartjes daarvoor zijn vrij prijzig. We raden je aan om hiervoor een Oyster card te nemen. 
U kunt uw Oyster card hieronder aanvragen. Waarmee ze dit zelfs naar uw huisadres op voorhand versturen en waar u tevens met deze kaart nog diverse kortingen krijgt bij winkels en restaurants.
Uiterard is het ook mogelijk om dit in Londen zelf aan te schaffen Voor meer verdere informatie bezoek deze website:

Things to do:
London staat ook bekend als locatie waar Jack de Ripper in 1988 5 prostituees vermoord heeft. Er zijn daarom veel Jack the Ripper tours te boeken waarbij je de exacte locaties van de moorden te zien met een gids.
Wat wij ook aanraden is om een bezoekje te nemen aan de London Dungeons waar de geschiedenis van London aan u op een speelse manier uitgelegd word. Tip hierbij is om dit op voorhand te boeken, zie onderstaande link
http://www.thedungeons.com/london/en/book-tickets/ticket-prices-and-offers.aspx

 
The London Dungeon

Bezienswaardigheden
Buckingham Palace, Tower of London, ,Palace of Westminister, Westminister Abbey, Tower Bridge, London Zoo, Piccadilly Circus, The Big Ben, Covent Garden, leicester square, Camden market, the London eye