Veelgestelde vragen

Hoe boek ik een voetbalreis?
Selecteer een club naar uw keuze en volg de stappen. Wij hebben ons boeking systeem zo gemaakt dat u in een paar stappen duidelijk hebt wat de totaalprijs voor het gehele reisgezelschap is.
 
  • STAP 1: Selecteer uw wedstrijdkaart
  • STAP 2: Bepaal datum en tijd van uw heen en terug vlucht en luchthaven naar keuze
  • STAP 3: Maak uw keuze uit de door ons voorstelde hotels
  • STAP 4: Voeg extra's toe aan uw reis (o.a. extra bagage, airport transfer, uitstapjes, additionele verzekeringen)

Moet ik jullie reistijden aanhouden?
Bij stap 2 in onze boekingsmodule kunt u de gewenste vertrek en aankomst datum van uw vlucht selecteren. Het is mogelijk dat hierdoor de prijs fluctueert.

Kan ik het aantal personen van het reisgezelschap wijzigen?
Wij hebben al onze hotels geselecteerd op 2 personen. Ben je met meer selecteer dan het aantal personen in onze boekingsmodule. Het is mogelijk dat prijzen van het hotel afwijken als u met oneven aantal personen bent (eenpersoonskamer toeslag). Wilt u na het voltooien van uw boeking nog toevoegen of wijzigen dient u contact op te nemen met onze helpdesk. Plant u een reis met een groep dan meer dan 4 personen? Gebruik dan het groepsreis aanvraag formulier.

Hoe kan ik betalen?
U kunt na het boeken gemakkelijk betalen via de bekende betaalsystemen: iDeal, Creditcard, SOFORT Banking, KBC/CBC, Belfius.

Kan ik na voltooing van de boeking nog annuleren?
Wanneer de boeking voltooid is zijn de wedstrijdkaarten, vluchten en hotel direct vastgelegd. Dit om de laagste prijs te garanderen. Bij het online boeken van logies, vervoer of vrijetijdsbesteding met een vaste datum is er geen bedenktijd van toepassing. Echter zijn we altijd bereid om naar de mogelijkheden te kijken. Als dit het geval is, neem dan direct contact met ons op.  

Waar in het stadion zit ik?
Bij stap 1 in het boekingsproces kunt u de wedstrijdkaarten selecteren. Kaarten worden vergeven op basis van 2 personen die altijd naast elkaar zitten. Voor meer informatie zie: Wedstrijdkaart garantie.

Wat betekend "Gastenvak"?
Met de term gastenvak wordt het gedeelte in het stadion bedoeld waar de supporters van de bezoekende ploeg plaats nemen. In Groot Britannie, Duitsland, Spanje en Italie kunt u hier prima plaats nemen. Stoelen zijn genummerd en er zijn geen verdere obstructies qua regelgeving.

Hoe ontvang ik de tickets?
In de meeste gevallen ontvangt u de tickets als pdf docment bij uw reisbescheiden of liggen ze klaar bij het hotel. Het is ook mogelijk dat de kaarten klaarliggen bij de kaartverkoop van de betreffende club (hierover wordt u altijd duidelijk geinformeerd over locatie en afhaaltijdstip).

Waarom is de prijs op het ticket verschillend dan ik geboekt heb?
Om de beste plaatsen aan te kunnen bieden kopen de tickets extern in via gelicenseerde ticketbureau’s. Deze bepalen de prijs en de hoogte van de ticket. 

Is het mogelijk om met groepen te reizen en de wedstrijd te bezoeken?
Reist u met een gezelschap groter dan 4 personen dan verwijzen wij u graag door naar het groepsreis aanvraag formulier dat u op onze website kunt vinden.

Wat gebeurd er als een wedstrijd verplaatst wordt?
Mocht u ondanks onze zorgvuldige planning de wedstrijd dreigen te missen bent u met het optionele “Premium service” pakket hiertegen verzekerd en zijn bovenstaande kosten (vlucht, hotel, wedstrijdkaart) voor onze rekening. Voor meer informatie zie: Premium service pakket.
 
Kan ik een reisverzekering afsluiten?
In het geval dat u geen doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering hebt kunt u deze aflsuiten bij stap 4 van het boekingsproces. Wij werken samen met Europeesche verzekeringen, een betrouwbare partner op dit vlak tegen scherpe tarieven. Wij raden iedereen aan verzekerd op reis te gaan.

Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via de livechat (indien online) of via het contactformulier.