Over completevoetbalreis.nl

Een grote passie en enthousiasme voor voetbal en reizen is de aanleiding geweest waarom wij dit bedrijf zijn gestart. Door veelal directe contacten in de stad met voetbalclubs of aanbieders kunnen wij u voetbalreizen aanbieden vanuit het hoogste segment.

Naast onze mogelijkheden naar de grote voetbalclubs zoals: Manchester United, Chelsea, Arsenal FC, Liverpool FC, Real Madrid, FC Barcelona, AC Milan, Juventus etc. kunt u op deze website ook reizen boeken naar clubs uit steden die zeker het bezoeken waard zijn. Deze kennis hebben wij opgedaan omdat wij dit zelf ervaren hebben en de stad hebben bezocht.

Bezoek bijvoorbeeld eens een wedstrijd van Brondby en geniet van het levendige Kopenhagen. Of neem eens een kijkje in de voetbalwereld van Polen en geniet van de prachtige historische steden die het land te bieden heeft. Voorbeelden zoals deze kunnen wij maar over blijven doorgaan.


Ons team staat open voor al uw vragen, en beantwoord deze met het grootste plezier. Daarnaast ziet u op onze website geen afgeronde bedragen maar verschillende tarieven (let op:) die kunnen fluctueren, maar dat komt omdat wij u de scherpste prijs willen bieden voor de reis!