Wedstrijdkaart garantie

Tijdens het online boekingsproces kunt u bij stap 1 zelf uw plaatsen kiezen, wij garanderen dat u met 2 personen bij elkaar zit. Reist u met 3 personen of meer dan geldt 2 + 1 (zo dichtbij mogelijk). Reist u met 4 personen dan geldt 2 + 2 (zo dichtbij mogelijk). Wilt u hier voordat de boeking definitief wordt geplaatst informatie over neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat wij dit eerst kunnen voorleggen aan de betreffende club. Reist u met een gezelschap groter dan 4 personen dan verwijzen wij u graag door naar het groepen aanvraag formulier dat u op onze website kunt vinden (direct naar groepsreis aanvraag formulier).

Wij willen dat uw reis zo prettig mogelijk verloopt, en dat jullie de hoogtepunten van de wedstijd samen kunnen beleven. In de meeste gevallen ontvangt u de tickets als pdf docment bij uw reisbescheiden of liggen ze klaar bij het hotel. Het is ook mogelijk dat de kaarten klaarliggen bij de kaartverkoop van de betreffende club (hierover wordt u altijd duidelijk geinformeerd over locatie en afhaaltijdstip).

Mochten er tijdens de reis toch onduidelijkheden zijn, bel dan direct ons noodnummer.

Hebben wij niet aan de door ons gestelde garanties kunnen voldoen dan krijgt u altijd het gedrukte bedrag op het ticket van ons terug.

Kijk eens op onze pagina FAQ (frequently asked questions) daar is reeds antwoord gegeven op veelgestelde vragen van reizigers.