De voordelen van het boeken bij Completevoetbalreis.nl!

Als u ervoor kiest om uw voetbalreis te boeken op deze website dan heeft u de juiste keuze gemaakt. Door onze reiservaring en bezoeken aan de aangeboden steden en/of clubs zijn wij precies op de hoogte van het aanbod. Wij brengen u een selectie maar u boekt de reis van uw keuze. Met informatie over club en stad (te vinden op de losse pagina's gekoppeld bij een wedstrijd) heeft u de mogelijkheid om al voor uw reis kennis te maken met de leuke plekken van uw bestemming.

Samen met de reisbescheiden die u uiterlijk 10 dagen voor vertrek ontvangt doen wij er een leuke reisgids (PDF) bij die u kunt meenemen zodat u ook op bestemming nog alles fijn kan teruglezen en eventueel de plekken kunt bezoeken.

Wij vinden het belangrijk om ook informatie te delen over uw bestemming. Natuurlijk zijn de meesten bekend met de steden in de grote voetballanden zoals Spanje, Engeland, Duitsland en Italië maar door ons zeer uitgebreide aanbod zijn er genoeg steden die nog onbekend zijn. Wij van completevoetbalreis.nl zijn meer dan enkel een voetbal reisbureau maar willen u zoveel mogelijk laten genieten van de wedstrijd en stad van bestemming.

In noodgevallen staan wij 24/7 voor u klaar op het noodnummer vermeld in uw bevestiging.

Wij wensen u veel plezier op uw voetbalreis!